Restaurant Zorgvlied

Gezellig restaurant Zorgvlied?

Kom naar ‘t Boskefé Kobus!

Wilt u lekker uit eten, zonder veel gedoe of opsmuk? Kom dan naar ons gezellige ‘t Boskefé Kobus! Bij ons kunt u lekker en eerlijk eten. Bij mooi weer buiten, bij minder goed weer in onze recreatiezaal. We hebben de tafel alvast voor u gedekt!

Ons restaurant in Zorgvlied serveert diverse plates. Kies een lekker stukje vlees of vis, wij serveren er een rauwkost salade, gekruide aardappeltjes en een fris romige mayonaise bij. Onze plates zijn met veel zorg en aandacht samengesteld en worden met liefde bereid. U weet wat u kunt verwachten: een smakelijk en eerlijk diner in een gezellige ambiance. Lekker gegeten en gedronken? Vergeet dan vooral het toetje niet! Op onze kaart staat een aantal heerlijke ‘ijskoude verleidingen’ en lekkere dranken (met een alcoholische twist).

Lunch

Liever lunchen? Dat kan in ons restaurant in Zorgvlied uiteraard ook! Tussen 12.00 en 15.00 uur bent u van harte welkom voor een lekkere lunch. Voor jong en oud hebben we eerlijke, lekkere gerechten zoals een royaal belegde bruine bol, pannenkoeken en de klassieke uitsmijter ham kaas. Bordje patat met iets lekkers er bij zoals een kroket of saté spies? Wij maken het voor u! Uiteraard vindt u ook verschillende warme en koude dranken met of zonder alcohol op onze kaart.

De omgeving van ons restaurant in Zorgvlied

’t Boskefé Kobus is een klein en gezellig eetcafé met een royaal terras van Camping Zonnekamp. Het terrein bij het fraaie nationaal park van het Drents Friese Wold. Er lopen tal van mooie wandel- en fietsroutes langs het café, wat ons een gezellige trekpleister maakt voor fietsers en wandelaars. Om even uit te rusten met een drankje, voor de lunch of het diner. Niet alleen camping gasten, wandelaars en fietsers weten ons te vinden. Ook worden we regelmatig bezocht door dorpsbewoners uit de omgeving!

Ook lekker eten in ons restaurant in Zorgvlied? U bent van harte welkom!

't Boskefé Kobus Zorgvlied, Restaurant Boijl
Binnen 't Boskefé Kobus Zorgvlied, Drenthe
Restaurant Zorgvlied 't Boskefé Kobus