Kindvriendelijk restaurant
Zorgvlied

Kindvriendelijk restaurant Zorgvlied | 

Bent u op zoek naar een leuk en kindvriendelijk restaurant Zorgvlied waar u met het hele gezin, familie kunt genieten van een gezellige avond uit? Dan is ’t Boskefé Kobus dé plek voor u!

Bij ’t Boskefé Kobus begrijpen we dat het soms een uitdaging kan zijn om met kinderen uit eten te gaan. Daarom hebben we voor onze jongere gasten een kast met wat speelgoed, spelletjes en een grote map met verschillende kleurplaten. . Hiermee kunnen zij zich tijdens het wachten op hun eten prima vermaken. Ook hebben we naast het restaurant een geitenren, waar de kinderen de geiten kunnen bekijken en voeren. Een leuke en educatieve activiteit voor jong en oud!

De kinderen mogen tijdens het eten gebruiken maken van de speeltuin op de camping achter ’t Boskefé Kobus. Ze kunnen heerlijk schommelen, een rondje op de draaimolen of een heerlijk potje voetballen op het sportveld. Zo kunt u nog heerlijk genieten van nog een drankje of een heerlijk kopje koffie, thee.

Onze menukaart biedt voor ieder wat wils. Voor de kinderen hebben we een Jungelmenu ( frietjes met kroket, frikandel of kipfingers) of een kinderpannenkoek, deze mogen ze zelf versieren! Voor ouders hebben we keuze uit verschillende heerlijk Plate’s  zoals: de spareribs, zalmfilet, schnitzel met champignon en ui. Ook hebben we diverse vegetarische gerechten op de kaart staan.Zo is er voor ieder wat wils.

Bij ’t Boskefé Kobus streven we altijd naar een ontspannen en gezellige sfeer, waar iedereen zich welkom voelt. Onze vriendelijke en attente medewerkers zorgen ervoor dat u een fijne avond zult hebben.

Onze locatie in het mooie bosrijke gebied zorgt voor een unieke en ontspannen sfeer. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de rust en de natuur.

Kortom, ’t Boskefé Kobus is een ideale plek voor een gezellige avond uit met het hele gezin. Wij heten u graag welkom in ons restaurant en doen er alles aan om uw avond zo aangenaam mogelijk te maken!

Binnen 't Boskefé Kobus Zorgvlied
Speeltuin, 't Boskefé Kobus. Kindvriendelijk restaurant Zorgvlied