Gezellig Eetcafé
in Zorgvlied

Op zoek naar een gezellig eetcafé Zorgvlied?

’t Boskefé Kobus heeft de lekkerste gerechten!

Wie op zoek is naar het leukste eetcafé in Zorgvlied komt al snel bij ’t Boskefé Kobus. Dit eetcafé ligt midden bij het mooie nationaal park van het Drents Friese Wold. Er lopen verschillende fietsroutes, wandelroutes en ruiterpaden langs het eetcafé en we zien regelmatig wandelaars en fietsers die hun tocht even onderbreken om iets te drinken of wat lekkers te eten.

Het eetcafé ligt bij Camping Zonnekamp en ook de campinggasten weten ons te vinden, net zoals dorpsbewoners uit de naburige plaatsen. Ons biljart, dat in de recreatiezaal staat, wordt ook vaak gebruikt voor stamgasten en campinggasten.

Lunch en diner

In ons eetcafé in Zorgvlied kunt u terecht voor de lunch, het diner en een hapje en drankje tussendoor. Voor het diner hebben we verschillende plates met vlees of vis, rauwkost, gekruide aardappeltjes en frisse mayonaise. Op onze lunchkaart staan verschillende broodjes, panini’s en snacks. Onze keuken is tussen 12.00 en 15.00 uur geopend voor de lunch. Tussen 17.00 tot 20.00 uur is de keuken open voor het diner.

Koffie

Komt u gewoon even aanwaaien voor een kopje koffie of thee en een stukje taart?  Of heeft u meer zin in een biertje en een borrelplankje? Vanaf 12.00 uur tot het moment dat ons eetcafé sluit kunt u terecht om gezellig te borrelen. Alleen, met zijn tweetjes of met een groepje. Bij mooi weer kunt u buiten zitten, in de zon of onder een parasol. Is het minder goed weer? U bent ook van harte welkom in onze gezellig ingerichte recreatiezaal!

Liever thuis eten? Wij hebben een take a way. Geef dan aan ons door wat u wilt hebben en op welke tijd u het af wilt halen. Op de afgesproken tijd kunt u het afhalen bij het Luikje voor ‘t Gevulde Buikje (ijscoraam) op het terras.

Binnen 't Boskefé Kobus Zorgvlied
't Boskefé Kobus terras