Naseizoen ’t Boskefé Kobus

Welkom bij ’t Boskefe Kobus!

Naseizoen ’t Boskefé Kobus | ’t Boskefe Kobus is een charmante en gezellige plek gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. Ons sfeervolle etablissement biedt een warm welkom aan iedereen die op zoek is naar een heerlijke rustplek tijdens een fiets- of wandeltocht in de natuur. Met een seizoensgebonden aanpak zijn we de ideale bestemming om te genieten van een kopje koffie of thee, zowel voor als na uw ontspannende buitenactiviteiten.

Zeker zijn van een plekje?

Om ervoor te zorgen dat u verzekerd bent van een plekje, ook in het naseizoen, raden we u aan om te reserveren. Vanaf 17:00 uur kunnen we uw tafeltje klaarzetten, zodat u direct kunt plaatsnemen en kunt genieten van onze gastvrijheid.

Reserveren kan eenvoudig door te bellen naar het telefoonnummer: 0521387123. Ons team staat klaar om uw reservering aan te nemen en om u te verwelkomen in ’t Boskefe Kobus.

’t Boskefe Kobus is  ouderwets gezellig met een moderne twist. En omringd door de prachtige natuur van de omgeving. U kunt plaatsnemen op ons ruime terras, omgeven door groen, en de frisse buitenlucht inademen terwijl u geniet van uw drankje. Of u nu komt voor een welverdiende pauze tijdens uw actieve dag of gewoon om te ontspannen in een natuurlijke omgeving, ’t Boskefe Kobus biedt de perfecte ambiance voor alle gelegenheden.

Onze menukaart biedt een ruime keuze aan warme en koude dranken, met een selectie van heerlijke koffie- en theesoorten die u zeker zullen verwarmen na uw activiteiten in de buitenlucht. Ook hebben we verschillende lekkernijen en zoetigheden om uw trek te stillen tijdens uw bezoek.

’t Boskefe Kobus kijkt ernaar uit om u te verwelkomen en u een moment van rust en ontspanning te bieden te midden van de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Of u nu alleen, met vrienden of met familie komt, wij zorgen ervoor dat uw bezoek aan onze locatie een bijzondere ervaring wordt.

Kom langs en laat ons u verwennen met onze gastvrijheid en de betoverende ambiance van ’t Boskefe Kobus. We hopen u snel te mogen begroeten!

Openingstijden overzicht naseizoen ’t Boskefé Kobus:

 • Naseizoen (23 september t/m 30 november) 2023:
  • Zaterdag: 16:00 uur – sluitingstijd
  • Zondag: 13:00 uur – sluitingstijd
 • December en januari:
  • Zondag: 13:00 uur – 18:00 uur
 • Voor het nieuwe seizoen (vanaf 3 februari)2024:
  • Zaterdag: 16:00 uur – sluitingstijd
  • Zondag: 13:00 uur – sluitingstijd

Adres:
De Ruyter de Wildtlaan 7
8437 PC Zorgvlied
Telefoonnummer: 0521387123

't Boskefé Kobus, Zorgvlied
Omgeving Zorgvlied, 't Boskefé Kobus, restaurant Doldersum
't Boskefé Kobus, Zorgvlied