Restaurant Boijl

Welkom bij ’t Boskefé Kobus!

Restaurant Boijl | Gelegen midden in het prachtige Nationale park het Drents Friese Wold, is ’t Boskefé Kobus de ideale pauzeplek tijdens uw fiets- of wandeltocht, vlakbij het ons buurtdorpje Boijl. Omgeven door een tal van fiets- en wandelroutes, bieden wij een warm welkom aan vermoeide avonturiers die even willen ontspannen en genieten van heerlijk eten.

Onze lunchkaart biedt een uitgebreide selectie, variërend van klassieke uitsmijters tot smakelijke panini’s en verrukkelijke broodjes zalm. Of u nu zin heeft in een stevige maaltijd of een lichte snack, bij ’t Boskefé Kobus vindt u altijd iets naar uw smaak.

Plate’s

Vanaf 17:00 uur kunt u bij ons genieten van onze heerlijke Plate’s. Probeer bijvoorbeeld onze populaire Plate “Het Hunebed van Zorgvlied” (Varkenshaas medaillons), die uw smaakpapillen zeker zullen verrassen. Voor de liefhebbers van vlees hebben we ook, “De ribbetjes van Koloniën” (Spareribs) een gerecht dat u niet wilt missen. Daarnaast hebben we ook de “Drents Friese Wold” (Schnitzel met gebakken ui en champignons), een smakelijke optie voor de liefhebbers van klassieke gerechten. Krijgt u al trek ? Kom dan snel naar ’t Boskefé Kobus, een restaurant vlakbij Boijl.

Borrelen

Naast ons uitgebreide menu kunt u bij ’t Boskefé Kobus ook heerlijk borrelen. Probeer onze Hollandse snack schaal, gevuld met smakelijke hapjes die perfect passen bij uw favoriete drankje. Of u nu een lokale speciaalbier wilt proeven of gewoon wilt ontspannen met een goed glas wijn, ons ruime terras biedt een royale plek om te genieten van de natuurlijke omgeving en de gezellige sfeer.

Kom en breng een bezoek aan ’t Boskefé Kobus, uw oase van rust in het hart van het Drents Friese Wold. Of u nu op zoek bent naar een plek om te lunchen, te dineren of gewoon te ontspannen met een drankje, wij heten u van harte welkom. Tot snel!

Restaurant Boijl, Waldkorn Broodje Zalm 't Boskefé Kobus Zorgvlied
't Boskefé Kobus Zorgvlied, Restaurant Boijl