Restaurant Doldersum

Restaurant Doldersum |

Het Boskefe Kobus is een gezellige eetgelegenheid in het mooie dorpje Zorgvlied. Dit knusse eetcafé biedt uw nog de gemoedelijke sfeer van vroeger maar met een moderne twist en een menu vol heerlijke gerechten.

Gelegen net buiten  het dorpje Zorgvlied, is Kobus een geliefde bestemming voor zowel de lokale bevolking als toeristen die de omgeving willen verkennen. Het eetcafé beschikt over een ruim terras, midden in het nationale park het Drents Friese Wold.

Het menu van Kobus biedt een breed assortiment aan smakelijke gerechten, van een lekker panini tot broodje Carpaccio als lunch. En voor het diner kunt u kiezen uit één van onze heerlijke Plate’s zoals: Varkenshaas medaillons of heerlijke spareribs of misschien gaat u wel voor de zalmfilet. Er is voor ieder wat wils. Benieuwd na wat wij nog meer op onze kaart hebben staan? Klik hier voor ons menu.

Zorgvlied is een pittoresk dorp dat is gelegen in het prachtige Drentse landschap. Het is omgeven door bossen en heidevelden, die uitnodigen tot wandelen en fietsen. Het nabijgelegen kleine esdorpje Doldersum is een charmant en rustig dorpje, dat ook zeker een bezoekje waard is. Hier kun je genieten van wandelingen langs kronkelende beekjes en door de groene weilanden. Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan de nabijgelegen schaapskooi, waar je de schapen kunt bewonderen en meer te weten kunt komen over het traditionele schaapsdrijven.

Als je op zoek bent naar een gezellige maaltijd in een authentieke en ontspannen omgeving, dan is het Boskefe Kobus in Zorgvlied een absolute aanrader. Het eetcafé biedt een warm welkom aan iedereen die op zoek is naar lekker eten en een gezellige sfeer. Vergeet niet om de prachtige omgeving te verkennen en te genieten van de rust en de schoonheid van het nationale park het Drents Friese Wold.

't Boskefé Kobus Zorgvlied, Restaurant Boijl
Omgeving Zorgvlied, 't Boskefé Kobus, restaurant Doldersum