Lunch & Diner

Lunch van 12:00 uur tot 15:00 uur

Bekijk onze openingtijden voor waneer we open zijn, 
zodat jullie niet voor een dichte deur staan. 

Wij ontvangen u graag voor de lunch op ons mooie terras of lekker binnen in ’t Boskefé Kobus.

Op onze lunchkaart vindt u een diversiteit aan lunchgerechten van pannenkoeken tot een uitsmijter ham kaas of een broodje Zadelpijn. Ik hoor u denken een broodje Zadelpijn? Een broodje Zadelpijn is een Waldkorn bol of een bagnat bol met rucola, Carpaccio van achtermuis, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en zongedroogde tomaten.

Onze broden en broodjes worden ’s morgens vers afgebakken.

Benieuwd naar wat wij nog meer op onze lunch kaart hebben staan? Kom gezellig langs en neem een kijkje op onze lunchkaart!

Restaurant Boijl, Waldkorn Broodje Zalm 't Boskefé Kobus Zorgvlied
't Boskefé Kobus Zorgvlied, Restaurant Boijl
Binnen 't Boskefé Kobus Zorgvlied, Drenthe

Diner vanaf 17:00 uur

Bekijk onze openingtijden voor waneer we open zijn, 
zodat jullie niet voor een dichte deur staan.

Lekker uit eten, gewoon eenvoudig goed! Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij serveren diverse Plates o.a.: Het Drents Friese Wold (Schnitzel met gebakken ui en champignons) De Ribbetjes van de Kolonie (heerlijk gekruide spareribs) Oer de Tjonger (gegrilde zalmfilet) Gien Kippegie (maar een heerlijk gegrild half haantje). Alle Plates worden geserveerd met gekruide aardappeltjes en een fris romige mayonaise. Maar wij serveren ook DE Mannenburger! Een robuuste klassieker vol van smaak. Deze gigantische burger van rundvlees, wordt geserveerd met een frituurmandje met goudgele frites en stilt met gemak de grote trek!

Loopt het water je al in de mond? Ik zou zeggen kom eens langs en probeer het!! Tot snel bij ’t Boskefé Kobus op ons mooie terras of gezellig binnen.

Vanaf 17:30 uur zeker zijn van een plekje voor diner?
Reserveer dan een tafel!
052138-7123

Recreatiezaal

Naast ons mooie ’t Boskefé Kobus, beschikken wij nog over een prachtige recreatiezaal. Die we eventueel bij slecht weer gezellig in kunnen richten als restaurant. Maar deze zaal is ook ideaal voor het geven van een feestje! De zaal is geschikt vanaf 25 personen tot ongeveer 100 personen. We kunnen de zaal met schermen kleiner maken zodat hij ook voor de kleiner groepen gezellig en knus blijft.

De recreatiezaal beschikt over een eigen bar, geluidsinstallatie en eigen toiletten.