Lunch & Diner

Lunch

Wij ontvangen u graag voor de lunch op ons mooie terras of lekker binnen in ’t Boskefé Kobus.

Op onze lunchkaart vindt u een diversiteit aan lunchgerechten van pannenkoeken tot een uitsmijter ham kaas of een broodje Zadelpijn. Ik hoor u denken een broodje Zadelpijn? Een broodje Zadelpijn is een broodje besmeerd met pesto, belegt met plakjes tomaat en kaas, en dan even in de oven, zodat de kaas smelt en als finishing Touch wordt hij besprenkelt met dille.

Onze broden worden ’s morgens vers afgebakken.

Benieuwd naar wat wij nog meer op onze lunch kaart hebben staan? Kom gezellig langs en neem een kijkje op onze lunchkaart!

Waldkorn Broodje Zalm 't Boskefé Kobus Zorgvlied
Restaurant Zorgvlied
Binnen 't Boskefé Kobus Zorgvlied

Diner

Lekker uit eten, gewoon eenvoudig goed! Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij serveren diverse Plates o.a.: Het Drents Friese Wold (Schnitzel met gebakken ui en champignons) De Ribbetjes van de Kolonie (heerlijk gekruide spareribs) Oer de Tjonger (gegrilde zalmfilet) Gien Kippegie (maar een heerlijk gegrild half haantje). Alle Plates worden geserveerd met gekruide aardappeltjes en een fris romige mayonaise. Ook voor een frietje met of zonder snack kunt u bij ons terecht.

Loopt het water je al in de mond? Ik zou zeggen kom eens langs en probeer het!! Tot snel bij ’t Boskefé Kobus op ons mooie terras of gezellig binnen.

Reserveren wordt zeer gewaardeerd.
052138-7123

Recreatiezaal

Bij wat minder weer voor bij het diner, kunnen wij uitwijken  naar onze gezellig ingerichte recreatiezaal. Deze bevindt zich bij de ingang van de camping. In onze recreatiezaal hebben we het gezellig ingericht als restaurant, allemaal ruim opgezet. Hier is het ook mogelijk om met een grotere groep te komen eten. De recreatiezaal beschikt over een eigen bar, geluidsinstallatie en eigen toiletten. Dit maakt hem ook geschikt voor het geven van feestjes.

Reserveren word zeer op prijs gesteld.!
0521-387123