Restaurant bij Elsloo

Op zoek naar een gezellig restaurant bij Elsloo?

’t Boskefé Kobus voor lekker eten en drinken!

Bent u op zoek naar een gezellig en echt Drents restaurant bij Elsloo? Bij ’t Boskefé Kobus kunt u lekker eten en drinken op het terras of knus binnen als het minder goed weer is.

Ons eetcafé ligt aan Camping Zonnekamp en aan het nationaal park Drents Friese Wold. Er lopen tal van ruiterpaden, wandelroutes en fietsroutes langs ons eetcafé en regelmatig stoppen fietsers en wandelaars bij ons voor een ontspannen pauze in een relaxte sfeer. Ook de campinggasten maken gebruik van ons eetcafé en we zien onze stamgasten uit het de buurdorpen regelmatig voor een drankje of een spelletje biljart. Daarnaast hebben wij een take a way voor verschillende snacks.

Lunch bij Elsloo in ’t Boskefé Kobus

In ons restaurant bij Elsloo kunt u terecht voor koffie of thee met een stukje taart, een (alcoholisch) drankje, de lunch of het diner. Vanaf 12.00 uur kunt u tot sluitingstijd gezellig bij ons borrelen.

Wij serveren lunch van 12.00 tot 15.00. U kunt kiezen uit een lekker broodje met toepasselijke namen als ‘broodje klapband’ en ‘broodje zadelpijn ’of een panini. Meer zin in een bordje patat met bijvoorbeeld een kroket, hamburger of souffle? Geen probleem! Onze kaart heeft een ruime keus aan lekkere snacks. Ook voor vegetariërs hebben we lekkere snacks.

Diner vlak bij Elsloo

Voor het diner serveren we verschillende plates. U kunt kiezen uit vlees of vis, wij maken de plate vervolgens mooi op met rauwkost, gekruide aardappeltjes en frisse mayonaise. Een diner is natuurlijk niet compleet zonder lekker toetje! Gaat u voor een ‘ijskoude verleiding’ of kiest u voor een koffie (met alcoholische twist)? Onze kaart geeft veel keuze. Ons restaurant is tussen 17.00 en 20.00 uur geopend voor het diner.

Ook op zoek naar een gezellig restaurant nabij Elsloo? Bij ’t Boskefé Kobus bent u aan het juiste adres voor lekker eten en gezelligheid!

Binnen 't Boskefé Kobus Zorgvlied
Winterkaart 't Boskefé Kobus Zorgvlied