Snackbar in Zorgvlied
’t Boskefé Kobus

Gezellige snackbar Zorgvlied?

Kom naar ’t Boskefé Kobus!

Zin in een bord patat met een kroket, een loempia of een hamburger? Of heeft u meer trek in kipfingers, een half haantje of Grof Geweld (een robuuste snack met een Drentsche kruidentwist)? In onze snackbar in Zorgvlied heeft u een ruimte keuze aan lekkere hapjes!

De snackbar in Zorgvlied is onderdeel van ’t Boskefé Kobus, dat grenst aan het terrein van Camping Zonnekamp. Wij zijn geopend voor campinggasten, wandelaars, fietsers, dorpsbewoners uit de naburige plaatsen en voor ieder ander die van lekker en goed eten en drinken houdt! Ook voor een lekker borrelhapje bij een fris biertje of wijntje kunt u bij ons terecht.

Plates

Geen zin om te koken? Wij hebben heerlijke plates. Kies een plate met vlees of vis en wij voorzien het van rauwkost, gekruide aardappeltjes en frisse mayonaise. De plates zijn met zorg en aandacht samengesteld uit de beste ingrediënten. En geen beter besluit van een diner zonder lekker toetje! We serveren heerlijke ‘ijskoude verleidingen’ en lekker koffies (met een alcoholische twist).

Terras en recreatiezaal

Bij mooi weer kunt u op het royale terras zitten, bij minder weer kunt u terecht in de recreatiezaal. Ons terras heeft zestig zitplaatsen verdeeld over veertien tafels. U kunt lekker in de zon zitten of kiezen voor een plekje in de schaduw onder zonneschermen of parasols.

Binnen hebben we tien tafeltjes en een biljart. In het voorjaar en najaar wordt hier regelmatig gebruik van gemaakt door campinggasten en stamgasten uit het naburige dorp.

Take a way

Liever thuis eten? Onze snackbar in Zorgvlied heeft een take a way! Bel aan ons door wat u graag wilt hebben en hoe laat u het komt ophalen. Op de afgesproken tijd kunt u het ophalen bij het Luikje voor ’t gevulde buikje (ijscoraam) op het terras. We hebben ook lekkere vegetarische snacks in onze snackbar in Zorgvlied!

Patat 't Boskefé Kobus Zorgvlied
Winterkaart 't Boskefé Kobus Zorgvlied