Eetcafé ’t Boskefé Kobus
bij Wateren

Restaurant Wateren?

Kom naar het gezellige ’t Boskefé Kobus!

Bent u op zoek naar een gezellig restaurant nabij Wateren, waar u uit eten kunt, lekker kan lunchen of terecht kunt voor een drankje? ’t Boskefé Kobus in Zorgvlied biedt dat allemaal, en meer!

In ons restaurant nabij Wateren serveren wij van 12.00 tot 15.00 uur lunch en van 17.00 tot 20.00 uur diner. Daar tussen door kunt u altijd bij ons terecht voor koffie, thee en taart, fris en snacks of om gezellig te borrelen.

Langs ons eetcafé lopen verschillende ruiterpaden, wandel- en fietsroutes. Maakt u een tocht door de omgeving? Kom dan bij ons eetcafé even pauze nemen met een hapje en drankje! Bij mooi weer kunt u terecht op ons ruimte terras met zestig zitplaatsen. Is het zonnig en zit u liever in de schaduw? U kunt tegen de zon schuilen onder één van de parasols op het terras.

Recreatiezaal

Is het wat minder weer? Kom dan lekker naar binnen in onze recreatiezaal. Daar kunt u overigens niet alleen terecht om iets te eten of drinken. Ons eetcafé grenst aan Camping Zonnekamp, en de recreatieruimte wordt onder andere gebruikt voor camping activiteiten zoals bingo, klaverjassen en het geven van workshops.

Zaal huren

Wilt u bijeen komen met een grotere groep, bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeest, familiedag of vergadering? Dan kunt u onze recreatiezaal huren! De zaal is geschikt voor groepen van 25 tot honderd personen. Bent u met een kleine groep, dan kunnen we de ruimte kleiner maken zodat het gezellig en knus blijft. Wij kunnen het eten en drinken verzorgen en nemen u de afwas graag uit handen. Ook kunnen we eventueel een activiteit organiseren.

U kunt ook alleen de zaal huren. U zorgt dan zelf voor het eten en drinken, wij stellen de barkoeling, glaswerk, koffie- en theeservies tot uw beschikking. Tegen meerprijs kan ook gebruikt worden van de koffie machine, geluidsinstallatie of beamer.

Op zoek naar een restaurant in Wateren? In ’t Boskefé Kobus vindt u alles dat u nodig geeft voor een paar gezellige uren!