Restaurant Diever

Restaurant Diever |

Restaurant Diever | In het hart van het Nationale park het Drents Friese Wold, in het charmante plaatsje Zorgvlied, bevindt zich ’t Boskefé. Deze gezellige horecagelegenheid ligt langs een uitgestrekt netwerk van wandel-, fiets- en ruiterroutes, waardoor het de ideale plek is om even op adem te komen en te genieten van een hapje en een drankje.

Met een royaal terras dat uitkijkt op de omliggende natuur, is ’t Boskefé een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht. Of je nu op zoek bent naar een lekkere lunch of een heerlijk diner, ’t Boskefé biedt voor elk wat wils. De lunchkaart is uitgebreid en biedt een ruime keuze aan gerechten, variërend van smakelijke panini’s en uitsmijters tot verfijnde broodjes carpaccio en zalm.

Als je ’s avonds langskomt, kun je genieten van heerlijke voorgerechtjes met daarna van één van onze Plate’s, dat vanaf 17 uur geserveerd wordt. De verschillende Plate’s zijn hierbij echte aanraders. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van de Ribbetjes van de Kolonieën, heerlijke spareribs, of de Oer de Tjonger, een gebakken zalmfilet. Een andere optie is de Drents Friese Wold, een sappige schnitzel met gebakken ui en champignons. Kortom, er is voor elk wat wils op de menukaart.

Als afsluiter van je maaltijd kun je kiezen voor één van onze ijscoupes zoals: Sorbet ala Elisabeth of toch het dronken Kobussie. Ook serveren wij een verrassend kopje koffie of een verrassend potje thee met allerlei kleine versnapperingen.

Of je nu een wandelaar, fietser, ruiter of gewoonweg een natuurliefhebber bent, ’t Boskefé is een perfecte plek om even te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving. En dankzij de uitstekende menukaart en vriendelijke service is het zeker de moeite waard om hier eens te stoppen voor een hapje en een drankje. Kom dus zeker eens langs en laat je verrassen door al het moois en lekkers dat ’t Boskefé te bieden heeft.

Binnen 't Boskefé Kobus Zorgvlied
Restaurant Diever, 't Boskefé Kobus Zorgvlied